Wie zijn we

Wij realiseren als interieurbouwer en schrijnwerkerij uw projecten met een bijzonder oog voor detail. Sinds 1989 maken wij uw interieurdromen waar in hoogwaardige materialen en met de fijnst mogelijke afwerking. Bij ons is kwaliteit standaard – al de rest is maatwerk.

Voor wie

Wij werken zowel in opdracht van interieurarchitecten en bouwpromotoren als voor particulieren. We realiseren totaalprojecten voor particuliere woningen, appartementen, tweede verblijven, kantoren en bedrijven. Onze klanten hechten veel belang aan technisch doordachte ontwerpen die een perfecte beheersing van het schrijnwerkambacht vereisen.

Uw interieur

In uw interieur moet u zich thuis voelen en gelukkig zijn. Dat begint met de perfecte realisatie van uw plannen met de hoogste graad van afwerking en de beste materialen. Dit is steeds ons uitgangspunt wanneer we uw dressing, badkamer, keuken of haardmeubel maken.

Uw bedrijfsinterieur

Ontvangst- en werkruimtes ademen mee de ziel van een bedrijf uit – vertrouw de inrichting toe aan vakmannen. We zijn gespecialiseerd in de verwerking van Corian. Dit materiaal vraagt geen compromissen tussen design en functionaliteit en is bijzonder geschikt voor organische leef- en werkconcepten.

Mens en techniek

Kwaliteit begint bij onze mensen. Wij beschikken over een enthousiaste ploeg medewerkers met jarenlange ervaring en beroepstrots. Daarnaast investeren wij voortdurend in ons machinepark om zelfs de meest uitdagende ontwerpen efficiënt te realiseren. Onze ervaren plaatsers garanderen zorgvuldig werk en fijne afwerking op de werf.

Totaalprojecten zonder zorgen

Wij beheersen ons vak en denken graag met u mee zodat ook de meest uitdagende ontwerpen verwezenlijkt kunnen worden. Door onze uitgebreide ervaring met totaalprojecten kunnen we naar wens ook de hele coördinatie van een werf op ons nemen. We werken hiervoor al jaren samen met betrouwbare partners uit eigen streek. Ook na de realisatie kan u op onze service en inzet blijven rekenen.

Hoogwaardige materialen

Het eindproduct is maar zo goed als de grondstof waaruit het gemaakt is. Wij kopen alleen bij de beste leveranciers in en werken met hoogwaardige materialen. Of het nu gaat om massief hout, fineer, mdf of Corian – we zorgen steeds voor een feilloze afwerking. Dat is onze kwaliteitsbelofte!

Overtuig uzelf

Kijk op onze site een naar enkele van onze realisaties en overtuig u van ons vakmanschap! Bouwen is vertrouwen en wij willen u graag tonen dat we dat vertrouwen waard zijn. Voelt u zich aangesproken door onze manier van werken? Kom dan eens een kijkje nemen in onze toonzaal. Wij begeleiden u graag bij uw bezoek.Maak een afspraak