Solid Surface

Composietmaterialen bieden vele troeven op vlak van designvrijheid en materiaalkwaliteit. Door thermische vervorming kunnen de meest uitdagende vormen gerealiseerd worden. Golvende en naadloze organische vormen, gedurfde effecten van kleur en lichtdoorlatendheid, een perfecte glansgraad – alles is individualiseerbaar en mogelijk. Compositiematerialen zijn sterk, onderhoudsvriendelijk, hygiënisch, slijtvast, herstelbaar en laten qua kleur en textuur geen wens onvervuld. We gebruiken ze voor interieurprojecten, meubelbouw, en zelfs muur en- gevelbekleding. Laat uw creatieve dromen vrij en vertrouw de constructie aan ons toe! 

Merken

We zetten onze jarenlange ervaring graag in om uw ontwerpen met de materialen van Staron®, Corian® en HI-MACS® met de hoogst mogelijke afwerkingsgraad te realiseren. Verwezenlijk uw interieurdromen dankzij de innovatie van deze wereldmerken in samenwerking met de ervaring en expertise van een betrouwbare lokale partner. Wij helpen u om de juiste keuze voor uw project te maken. Contacteer ons!

Realisaties

Composietmaterialen worden vaak gebruikt binnen grotere projecten. Ze kunnen echter ook een project op zich vormen. De bijna onbeperkte designmogelijkheden maken het mogelijk om verbluffende meubels en vormen te construeren. Ontdek hier enkele realisaties met composietmaterialen:

> CONFERENCE CENTER DIAMANT BRUSSEL

Onderhoudstips

Vanzelfsprekend staan wij ook na de realisatie van uw project steeds verder tot uw beschikking. We kunnen u helpen met tips voor het onderhoud en in geval van beschadigingen kan u op onze snelle service rekenen om deze te herstellen.
U vindt hier enkele waardevolle onderhoudstips die zorgen dat u nog langer van uw prachtig interieur kan genieten.

> ONDERHOUDSTIPS CORIAN